Skrūves

Drukāt
Banner 1050x80
1

NT Grup, SIA, metāla konstrukciju ražošana

Kurzemes prospekts 3d, Rīga, LV-1067
Metāla konstrukciju izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma. Metāla angāru, fermu ražošana, krāsošana un montāža. Lauksaimniecības tehnikas traktorvilkmes puspiekabes, cietā organiskā mēslojuma izkliedētāji, šķidrā organiskā mēslojuma izkliedētāji - mucas, puspiekabes pašizgāzējs, meža piekabes, platformas Izgatavošana.
  • 1 Metālizstrādājumi
2

MontMet, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Metāla margas (margu) izgatavošana, balkonu margas (margu izgatavošana, kāpņu margas (margu) metāla žogi, žogu izgatavošana. Pulverkrāsošana, disku pulverkrāsošana, alumīnija pulverkrāsošana. Metāla margas, baseina margas, margas mājai, margas kāpnēm, kāpņu margas, statņi, nožogojums. Metālizstrādājumi pēc individuālā pasūtījuma.
  • 2 Metālizstrādājumi
3

MetalProjekts, SIA, metāla konstrukcijas

Vecumnieki, Rīgas 96, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Metināšana, metināšanas darbi. Lauksaimniecības ēku būvniecība. Reklāmas stendu izgatavošana. Tehnikas nojumes.& Inženiertīklu konstrukcijas. Tilti. Pārvadi. Metāla būvkonstrukcijas ražošana pēc individuālā pasūtījuma. Nestandarta metālkonstrukcijas. Telekomunikāciju torņi, masti un antenu stiprināšana un montāža. Inženiertīklu
  • 3 Metālizstrādājumi
4

Jelgavas Impērija, SIA, Veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa 32, Jelgava LV-3001
"Jelgavas Impērija" produkcija:: ✓ Bultskrūves ✓ Dībeļi ✓ Paplāksnes ✓ Uzgriežņi ✓ Skrūves ✓ Stiprinājumi ✓ Celšanas aprīkojums ✓ Instrumenti ✓ Nerūsējošais tērauds

Uzņēmuma galvenais darbības princips ir profesionālas konsultācijas un klientu apkalpošanas kvalitāte un serviss.

5

Palmer Group, SIA, Lāzergriešana

Lejupes 6, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Mūsu pakalpojumi: ✓ Melnā tērauda, nerūsējoša tērauda, alumīnija CNC lāzergriešana ✓ Metāla konstrukciju savienojumi ✓ Metāla izstrādājumu un detaļu lāzergriešana ✓ Metināto konstrukciju izgatavošana ✓ Detaļu izgatavošana uz programmvadības darbagaldiem ✓ Metāla detaļu ražošana vairumā ✓ Lokšņu materiālu lāzergriešana ✓ Metāla dizaina elementu ražošana ✓ Metāla apstrāde pēc individuālā pasūtījuma ✓ Metāla detaļu locīšana ✓ MIG MAG metināšana ✓ TIG metināšana
  • 5 Metālizstrādājumi
6

Reserv Inc, SIA

Liepnieku 10, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Ražošana:: ✓ Konteineri - speciālie konteineri, Hook konteineri, Lift dumperi, Kombo konteineri ✓ Konstrukcijas ✓ Tehnoloģiskās iekārtas Pakalpojumi:: ✓ Montāža ✓ Apšūšanas darbi ✓ Jumta darbi Par uzņēmumu:

SIA "Reserv Inc" piedāvā dažādu metāla konstrukciju (piemēram, silosi, karkasi, konusi u.c.) izgatavošanu, kā arī specializējamies industriālo filtru, ventilācijas iekārtu, šneku izgatavošanā. "Reserv Inc" piedāvā dažāda tipa metāla konstrukciju izgatavošanu. Mūsu piedāvājumu klāsts ir - sākot no konteineriem ar manuālu iztukšošanu, beidzot ar 41m3 hook konteineriem. "Reserv Inc" struktūrvienības nodarbojas ar industriālo montāžu, dažādiem celtniecības darbiem un jumtu remontdarbiem.

Metālapstrādes uzņēmums - Tehnoloģisko iekārtu ražošana, konteineru, spiedtvertņu, metāla konstrukciju ražošana, montāžas darbi Latvijā, Skadināvijā, Eiropā 

  • 6 Metālizstrādājumi
7

Dzintars Workshop, SIA

"Auzbiķkalēji" , Tomes pagasts, Ogres nov. LV-5020
Mūsu galvenie produkti:: ✓ Pirts krāsnis ✓ Ugunskura vietas  ✓ Gatavošanas aprīkojums  ✓ Dizaina priekšmeti  ✓ Grili/Kazana krāsnis ✓ Krāsnis ✓ Individuāli pasūtījumi  ✓ Dārza un iekštelpu mēbeles  ✓ Malkas statīvi
  • 7 Metālizstrādājumi

WURTH, SIA

Lubānas 143, Rīga LV-1021
SIA WURTH piedāvā plaša spektra produktu klāstu:: ✓ Rokas instrumenti ✓ Darba apģērbs ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Abrazīvi ✓ Urbji ✓ Celtniecības un auto ķīmija ✓ Skrūves, stiprinājumi ✓ Ķīmijas preces pārtikas ražošanai ✓ Akumulatoru un elektroinstrumenti ✓ Stendi

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441a, Rīga LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.

Kalme 4, SIA, Veikals

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
Piedāvājam:: ✓ Skrūves ✓ Stiprinājumi ✓ Instrumenti ✓ Celtniecības materiāli ✓ Būvķīmija ✓ Atbalsta riteņi ✓ Līmlentes ✓ Mēbeļu furnitūra Apraksts:

"Kalme 4" - 21 gada pieredze ātrā un individuālā klientu apkalpošanā. Sortiments - vairāk nekā 15 000 preču pozīciju. Nodrošina produktu kvalitāti un plašas iespējas pasūtījumiem. Skrūves, furnitūra, kniedes, naglas, eņģes, celtniecības stiprinājumi, jumtu segumi, bīdāmās sistēmas, troses, virves, siltumizolācijas materiāli Liepājā. Būvmateriāli, būvniecības materiāli Liepāja. Preču piegādes veicam uz jebkuru adresi visā Latvijas teritorijā.

AKB-Lom, Akumulatoru iepirkšanas-izvešanas mobilais serviss

Dzelzavas 72, Rīga LV-1082
Apraksts: Nopirksim visa veida nolietotos svina akumulatorus, par labām cenām. Nodrošinām izvešanu, operatīva apmaksa! Iepērkam lietotus auto katalizatorus un keramiku no tiem, metāla katalizatorus, kvēpu filtrus. Uzņēmums ir specializējies izlietotu akumulatoru, auto katalizatoru savākšanā. Individuāla pieeja un labākās cenas! Sīkāk pa telefonu! Strādājam Rīgā, ārpus Rīgas - pēc vienošanās.

Force Fix, SIA

Dzidriņas, "Vilciņi" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Piedāvājumā:: ✓ Skrūves, uzgriežņi un plātnes ✓ Auto mazgāšana un tīrīšana ✓ Kniedes, kniežu pistoles ✓ Ķēdes un troses ✓ Dībeļi ✓ Hermētiķi ✓ Naglas Piegāde:: Piedāvātās preces iespējams apskatīt interneta katalogā. Pasūtījumu var saņemt 24 stundu laikā, jo sūtījumi tiek līdz klientam nogādāti ar kurjerpastu.

Trutzi Baltic, SIA

Daugavgrīvas 83, Rīga LV-1007
Produkcija:: ✓  Metāla caurules ✓ (SHS) kvadrātveida caurules ✓ (RHS) taisnstūrveida caurules ✓ (CHS) Apaļās caurules ✓ Ūdensvadu caurules ✓ Cinkotas caurules ✓ Taisnstūrveida caurules ✓ Kvadrātstieņi ✓ Tērauda sijas (HEA, HEB) ✓ Dubult-T sijas ✓ U-profila sijas (IPN, IPE) ✓ Metāla loksnes ✓ Kvadrāts ✓ Plakandzelzs ✓ Apaļdzelzs ✓ CD profils ✓ UD profils ✓ Metāla produkti ✓ Metāls celtniecībai ✓ Metāla velmējumi ✓ Kalumi ✓ Leņķdzelzs ✓ Armatūra ✓ Bīdāmo vārtu furnitūra ✓ Žogi un stabi ✓ Lamiles žogiem ✓ Metālapstrādes palīgmateriāli

Metālmeistars, SIA, metālapstrādes uzņēmums

Brīvības 31/33, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Metālmeistars" ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējas dažādu metāla detaļu izgatavošanā uz ciparu vadības (CNC) darbagaldiem: lokšņu apstrāde (lāzergriešana, ūdensgriešana, šķērēšana, lokšņu liekšana, valcēšana, cauruļu lāzergriešana); mehāniskā apstrāde (virpošana, frēzēšana, zāģēšana, multifunkcionālā virpošana). Papildinot iepriekš minētos procesus ar metināšanu, iespējams izgatavot dažādas sarežģītības metāla konstrukcijas.

Bevel Gear, SIA, zobratu izgatavošana

Smaidu 12a, Ulbroka, Ropažu nov.
Apraksts: SIA „Bevel Gear” ir uzņēmums, kas specializējas šaurā un specifiskā metālapstrādes nozarē – konisko un hipoidālo spirālzobratu projektēšanā un izgatavošanā, ražošanā. Atšķirībā no lielajiem ražotājiem, mūsu darbība pamatā ir orientēta un pielāgota individuālu pasūtījumu veikšanu, sākot ar viena zobratu komplekta , līdz pat vairāku desmitu eksemplāru izgatavošanai. Zobratus izmanto kā alternatīvu oriģinālajām rezerves daļām lauksaimniecības tehnikā un agregātos, dažāda veida industriālajās iekārtās, darbagaldos, traktortehnikā un mežizstrādes tehnikā, kur tiek izmantoti konisko spirālzobratu, kā arī, atsevišķos gadījumos, konisko taisnzobu zobratu pārvadi. Zobratu izgatavošanas tehnoloģijas pamatā ir vācu uzņēmuma Klingelnberg, kurš ir pasaules vadošais līderis šajā nozarē. Zobrati izgatavoti Vācijā un Šveicē ražotiem Klingelnberg – Oerlikon darbagaldiem. Konkrētajiem eksemplāriem un katram pasūtījumam tiek veikta kalkulācija individuāli.

Steel Tech, SIA, Metālu tirdzniecība

Ganību dambis 24a, Rīga LV-1005
Par uzņēmumu:

SIA "Steel Tech" ir 2009. gadā dibināts metāla tirdzniecības uzņēmums, kurš piedāvā melnā tērauda, nerūsējošā tērauda un alumīnija produktu sortimentu. Nestandarta izstrādājumu un speciālo tēraudu piegāde ir viens no mūsu uzņēmuma darbības profiliem. Mūsu klienti ir metālapstrādes, celtniecības, dizaina un daudzu citu nozaru uzņēmumi. Sadarbojamies ar lielākajiem Eiropas ražotājiem un servisa centriem. Plašs materiālu sortiments Rīgas noliktavā, kas nepārtraukti tiek pilnveidots, vadoties no klientu pieprasījuma. Visiem metāla izstrādājumiem nodrošinām ražošanas sertifikātus un to rūpnīcas ekspluatācijas īpašības deklarācijas.

Aisis, SIA

"Krūzes" , Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Apraksts: SIA "AISIS" pamatdarbība ir nerūsējošā tērauda tvertņu, cisternu, konteineru, siltummaiņu un tehnoloģisko iekārtu projektēšana un izgatavošana.

Ventspils metināšanas rūpnīca, SIA

Rūpniecības 39, Ventspils LV-3601
Apraksts: SIA "Ventspils metināšanas rūpnīca" uzsāka savu darbību 2012. gadā. Piedāvājam plašu pakalpojumu klāstu metāla/tērauda konstrukcijas jomā: metāla/tērauda konstrukcijas izgatavošanu, pretkorozijas apstrādi, metināšanas šuvju kontroli, malu slīpēšanas apstrādi, montāžas un krāsošanas darbus, kā arī citus augsti kvalitatīvus un profesionālus pakalpojumus. Izgatavojam metāla/tērauda izstrādājumus atbilstoši klientu vajadzībām. Izpildām gan individuālus, gan uzņēmumu pasūtījumus. Klientu apmierinātība ar piedāvātajiem pakalpojumiem ir mūsu PRIORITĀTE.

MagMetal, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Saules 69-6, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Metālizstrādājumi, metālizstrādājumu ražošana Daugavpilī. Metāla durvis, vārti, žogi. Metālkonstrukcijas pēc individuāla pasūtījuma. Siltumnīcas.

Askomet, SIA

Dārzciema 60-211, Rīga LV-1073
Apraksts:

SIA "Askomet" nodarbojas ar metāla tirdzniecību. Plašā piedāvājumā metāla loksnes, profili, režģi, stieņi un caurules. Operatīva piegāde. Metāla konstrukciju izgatavošana pēc pasūtītā projekta. Veicam arī metāla griešanu, locīšanu, metināšanu. Krāsainā metāla izstrādājumu tirdzniecība.

Tādi stiprinājuma elementi kā skrūves un naglas ir nepieciešami katrā saimniecībā. Skrūves iegādājamas kopā ar piemērotiem dībeļiem, uzgriežņiem un paplākšņiem. Saimniecībā un celtniecībā noder arī dažādas metāla skavas, šķelttapas, vītņstieņi un āķi. Šie un citi stiprinājuma elementi (metīzes) iegādājami kopā ar rokas un elektriskajiem instrumentiem: skrūvjgriežiem, āmuriem, perforatoriem, skavotājiem, urbjiem.