Skrūves

Drukāt
Banner 1050x80

PKRB, SIA

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Piedāvājums:: ✓ Profili jumtam ✓ Profili sienām ✓ Tērauda ēkas ✓ Jumtu aksesuāri Būvniecība:: Uzņēmums kā savu mērķi ir izvirzījis klientiem piegādāt kvalitatīvāko, kā arī ekonomiskāko produktu tirgū. Jumta un fasāžu materiāls tiek izgatavots no auksti velmēta tērauda, kas no abām pusēm pārklāts ar karsti cinkota 275 g / m2 cinka vai 150g/m2 no alumīnija un cinka slāņa, saskaņā ar standartiem EN 10346 un EN 10 143 . Tiek nodrošināta garantija un savlaicīga piegāde.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Eira Group, SIA, Mēbeļu ražošana, furnitūra, bīdāmās sistēmas Liepājā

Ādu 27, Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ Laminētas kokskaidu plāksnes (LKSP) ✓ MDF ✓ Finieris ✓ ISOPLAAT ✓ Lakotas augsta blīvuma kokšķiedras plātnes (HDF) ✓ Rokturi ✓ Galda virsmas ✓ Smart BOX vadotnes ✓ INDECO bīdāmās sistēmas ✓ Saplākšņu atgriezumi ✓ Finieris Laminēts ✓ OSB

AirCenter Latvia, SIA

Dzelzavas 131c, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums "AirCenter Latvia" jau vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar vītņu kompresoru un iekārtu piegādi un apkalpošanu. Pie mums jūs vienmēr varat atrast kompresorus, kompresoru stacijas un to rezerves daļas. Esam pasaulē vadošā kompresoru ražotāja Garden Denver oficiālais pārstāvis Latvijā.

Iļģuciems, SIA, būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piedāvājums: ✓ Celtniecības materiāli ✓ Durvis ✓ Jumta segumi ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Hidroizolācija ✓ Siltumizolācija ✓ Bloki ✓ Ķieģeļi ✓ Bitumena šindeļi Piegādes transports:: ✓ kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1,2t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t)

Latgales Jumiķis, SIA

Kārklu 20, Daugavpils LV-5401
Piedāvātā produkcija:: ✓ metāla jumti ✓ ūdens noteku sistēmas ✓ jumta logi ✓ skārda izstrādājumi Piedāvājums:

Vienā vietā atrodami visi kvalitatīvākie un populārākie jumta segumi un aksesuāri Latvijā – viss, kas vajadzīgs kvalitatīvai jumta ieklāšanai! Plašas zināšanas un pieredze palīdz nodrošināt to, ka pilnvērtīgi spējam būt jums līdzās, sākot no jumta materiālu izvēles, aprēķiniem līdz to piegādei objektā. Jūsu pasūtījumu varam piegādāt uz jebkuru vietu visā Latvijā, kā arī, atsevišķi vienojoties, ārpus tās!

Electro Base, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Electro Base® piedāvā: ✓ LED apgaismojums ✓ Videonovērošanas sistēmas ✓ LAN datortīkli ✓ Drošības un apsardzes sistēmas ✓ Akumulatori ✓ Nepārtrauktas barošanas bloku UPS sistēmas ✓ 10" un 19" komutācijas un serveru skapji, sastatnes ✓ Koaksiālo kabeļu tīkli ✓ Optiskie datu tīkli ✓ Akustisko sistēmu kabeļi ✓ Telefonija ✓ Elektromateriāli ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Mēbeles un preces miegam

Atlas Copco Baltic, SIA, Industriālie kompresori un saspiestā gaisa iekārtas

"Mārtiņmuiža" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Atlas Copco ir vadošais produktīvu industriālo risinājumu nodrošinātājs pasaulē. Piedāvāto produktu un pakalpojumu klāstā ir stacionārie saspiestā gaisa kompresori, slāpekļa un skābekļa ģeneratori, žāvētāji, saspiestā gaisa iekārtas, tehniskais atbalsts un remonts. Mēs piedāvājam saspiestā gaisa iekārtas visiem lietojumiem - no nelielas darbnīcas līdz specializēta lietojuma aprīkojumam. Nepārtraukta produktivitātes paaugstināšana ir Atlas Copco darbības pamatā - mēs palīdzam klientiem gūt maksimālo atdevi no veiktajiem ieguldījumiem.

SIA Skārdnieks M

Priekuļi, Izmēģinātāju 1a, Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4126
Ražošanā izmantojam:: ✓ Alumīniju ✓ Cinkotu skārdu ✓ Misiņu ✓ Nerūsējošo tēraudu ✓ Skārdu ar krāsas pārklājumu ✓ Tēraudu ✓ Varšu Par mums: SIA Skārdnieks M, kopš 2001. gada nodarbojas ar skārda izstrādājumu ražošanu un tirdzniecību. Laika gaitā uzkrājot zināšanas un attīstot ražotni, esam kļuvuši par vadošo skārdniecību Vidzemē. Mūsu uzņēmumā strādā skārdnieki ar daudzu gadu pieredzi, kas veic pasūtījumu izpildi. Uzņēmums ir uzkrājis lielu pieredzi, darbā ar metāliem, kas ļauj realizēt dažādus sarežģītus, individuālus projektus.

Skārdnieks M ir oficiāls Ruukki partneris Vidzemē. Mēs piedāvājam plašu klāstu no Ruukki jumta segumu materiāliem un papildelementiem.

Autex, UAB

9-ojo Forto gatvė 65-1, Kaunas
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi Serviss: SIA AUTEX nodrošina Perkins motoru regulārās apkopes, garantijas apkopes, kapitālos remontus. Lai nodrošinātu tehnikas nepārtrauktu darbību, veicam remontdarbus arī izbraukumos pie klienta.

Autex, SIA, Motori, to rezerves daļas un remonts

Motoru, elektrostaciju, sūkņu un sprauslu remonts!
Rīgas 105, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Produkti: ✓ Motori ✓ Elektrostacijas ✓ Filtri ✓ Starteri ✓ Ģeneratori ✓ Rezerves daļas ✓ Laistīšanas iekārtas ✓ Ūdens sūkņi ✓ Serviss ✓ Degvielas sistēmu rezerves daļas ✓ Degvielas augstspiediena sūkņi

SD-Serviss, SIA

Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi !
Avotu 67, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi; ✓ Ceļa horizontālie apzīmējumi; ✓ Norobežojošo barjeru sistēmas; ✓ Mobilie luksofori. Apraksts:

Uzņēmums ir dibināts 1993. gada aprīlī un Latvijas tirgū darbojas kā profesionāls specializēto ceļu marķēšanas krāsu un ceļa aprīkojuma pārdevējs. SIA "SD-Serviss" izveidojis stabilu sadarbību ar ražotājiem Slovēnijā, Dānijā, Anglijā, Čehijā u.c. Šajā laikā uzkrāta liela pieredze un izveidojies stabils klientu loks.

Hekes Latvija, SIA, sūkņu, vārstu sistēmas

Cesvaines 17, Rīga LV-1073
Sūkņu veidu piedāvājums: ✓ Centrbēdzes sūkņi ✓ Pašiesūcošie sūkņi ✓ Dozēšanas sūkņi ✓ Zobratu sūkņi ✓ Vakuuma sūkņi ✓ Spiediena paaugstināšanas un ugunsdzēsības stacijas

 

Apraksts:

SIA "Hekes Latvia" dibināta 2004. gadā. SIA "Hekes Latvia" nodarbojas ar sūkņu un sūkņu sistēmu piegādi, apkopi un konsultācijām. Apkalpo šādas nozares - ūdensapgāde un kanalizācijas iekārtas, naftas produktu ražošana un pārsūknēšana, pārtikas un ķīmiskā rūpniecība, apkure un karstā ūdens sagatavošana, ugunsdzēsības iekārtas un gruntsūdeņu līmeņa pazemināšanas iekārtas. Piedāvā sūkņus - centrbēdzes, zobratu, vakuuma, dozatorsūkņus, pašiesūcošos sūkņus gruntsūdeņu līmeņa pazemināšanai un avārijas dienestiem, sūkņu sistēmu aprīkojumu - noslēgarmatūru, vadības skapjus, frekvenču pārveidotājus, ugunsdzēsības stacijas, kā arī visu veidu sūkņus ar individuālo pievadu (iekšdedzes dzinēji, hidrauliskie dzinēji). Mūsu firma sadarbojas ar vairāk nekā 20 dažādiem sūkņu ražotājiem Eiropā. Esam pārstāvji tādiem pazīstamiem ražotājiem kā Vogel - Lowara, Desmi - Rotan, Pompetravaini, DVP, strādājam arī ar daudziem citiem ražotājiem Rietumeiropā.

IST-Rīga, SIA

Pelni naudu ar KAESER kompresoru ©
"Jaunpriedoļi" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: KAESER piedāvā produktus, pakalpojumus un pilnīgas sistēmas, kas paredzētas pneimatiskās enerģijas ģenerēšanai, apstrādei un piegādei. Šo sistēmas risinājumu mērķis ir optimālas ekonomijas un efektivitātes sasniegšana.

Evidence Network, SIA, Drošības un ugunsdrošības sistēmu tirdzniecība

Latgales 227, Rīga LV-1019
Preces un piedāvājumi: ✓ IP videonovērošanas iekārtas un aksesuāri ✓ HDCVI / AHD videokameras un rakstītāji ✓ Informācijas nesēji un komutātori ✓ Displeji un monitori ✓ Konvencionālās un adrešu ugunsdrošības sistēmas paneļi, detektori ✓ Apsardzes sistēmas ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Audio un video namruņu sistēmas ✓ Balss izziņošanas sistēmas ✓ Integrējamās sistēmas ✓ Kabeļi, signalizācijas vadi, kārbas, ugunsdrošie stiprinājumi ✓ Akumulatori un barošanas bloki ✓ Apmācības, semināri un treningi klientiem

Bauska lauktehnika 1, SIA

Rītausmas, "Bauskas "Lauktehnika"" , Īslīces pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Preču kategorijas:: ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ MTZ (Belarus) rezerves daļas ✓ Starteri, ģeneratori ✓ Traktoru kabīnes ✓ Lukturi, spoguļi, atstarotāji ✓ Rezerves daļas lauksaimniecības tehnikai ✓ Lopkopības un ganību aprīkojums ✓ Akumulatori ✓ Dārzam un saimniecībai ✓ Kardāni ✓ Kravu stiprinājumi ✓ Instrumenti, darbarīki

Tehniskie projekti, SIA

Latgales 322B-403, Rīga LV-1063
Mūsu produkti:: ✓ KOMPENSATORI (lokanie savienojumi) - gumijas, metāla, auduma ✓ EĻĻAS un SMĒRVIELAS ražošanas iekārtām (eļļošanas materiāli) ✓ Mehāniskie gala BLĪVSLĒGI ( Sūkņu ASS blīvējums, blīvējumi) PUMP packing ✓ EJENDALS darba cimdi un JALAS darba apavi ✓ PECOFACET šķidruma filtri, gaisa filtri

Jelgavas Riepu Centrs

Pērnavas 36, Jelgava, LV-3004
Piedāvājam:: ✓ Auto riepas ✓ Auto diski ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ Starplikas ✓ Centrējošie gredzeni ✓ Eļļas ✓ Rema Tip Top, riepu remonta materiāli Par mums:

Jelgavas Riepu Centrs ir uzņēmums, kas savā nozarē strādā jau daudzus gadus. Mūsu piedāvājumā ir  jaunas riepas, lietotas riepas, riepu montāža, balansēšana, riepu remonts. Plašā izvēlē metāla un vieglmetāla diski, disku remontu. Piedāvājam riepu sezonas uzglabāšanu, skrūves un uzgriežņus, disku centrējošos gredzenus, disku flančus.

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.

BizeA Latvija, SIA

Piņķi, "Priedes 1" , Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Piedāvājums:

Pneimatiskie instrumenti

✓ BEA pneimatiskās un gāzes kalšanas ierīces. ALFAMACCHINE iekārtas griešanai un savienošanai leņķī.

Savienojošie elementi

✓ Piedāvājam savienojuma detaļas, pateicoties kurām, jūsu darbs kļūs ātrāks un precīzāks.

Tādi stiprinājuma elementi kā skrūves un naglas ir nepieciešami katrā saimniecībā. Skrūves iegādājamas kopā ar piemērotiem dībeļiem, uzgriežņiem un paplākšņiem. Saimniecībā un celtniecībā noder arī dažādas metāla skavas, šķelttapas, vītņstieņi un āķi. Šie un citi stiprinājuma elementi (metīzes) iegādājami kopā ar rokas un elektriskajiem instrumentiem: skrūvjgriežiem, āmuriem, perforatoriem, skavotājiem, urbjiem.