Skrūves

Drukāt
Banner 1050x80

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

“JF Tools”, SIA, Specializēto un profesionālo instrumentu interneta veikals

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Piegāde:

Piedāvājam preces saņemt noliktavā, piegādāt ar DPD starpniecību uz jums vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no DPD paku skapjiem.

Instrumentu internetveikals:

"JF Tools"- specializēto un profesionālo instrumentu un darba aprīkojuma interneta veikals - zem sava nosaukuma apvieno pasaulē atzītu kvalitāti no vadošajiem zīmoliem savā industrijā. Piedāvājam plašu klāstu Milwaukee instrumentus.

Darbam pieejam profesionāli, dinamiski un ar humoru, nodrošinot labāko servisu ar vislabāko attieksmi. Par visu visaugstāk vērtējam komunikāciju un veiksmīgu sadarbību, kopīgu mērķu sasniegšanai.

Nav tāda cilvēka, kurš zinātu visu, bet mēs rodam atbildes un meklējam labākos risinājumus Jūsu ikdienas darbiem un problēmsituācijām. Atvieglojot un uzlabojot Jūsu darba apstākļus, padarot Jūsu ikdienas darbus efektīvākus, raitākus un drošākus. Klienti novērtē mūsu servisu un apkalpošanu, mēs izprotam Jūsu vajadzības.

Veiksmīgai darba realizācijai ir divi atslēgas vārdi – laiks un kvalitāte. Mums svarīga ir Jūsu darba kvalitāte un produktivitāte, ļaujiet instrumentiem strādāt Jūsu vietā! 

Kubuss, veikals

Ugāle, Rūpnīcas 1, Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par veikalu: Pārdošanā viss darbam un atpūtai. Ne velti mūs vietējie dēvē par „mazajiem Kuršiem”, jo pie mums ir pieejamas saimniecības preces, makšķerlietas, būvmateriāli. Piekabes noma.

buvseta.lv, internetveikals

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piegādes transports:: ✓ Kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1.2t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ Kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t) Veicam piegādi visas Latvijas teritorijā. Precīzēt informāciju par piegādes maksu, laiku un izkraušanas vietām var, sazinoties ar mums.

Jēkabpils LT, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 2b, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Būvmateriālu, (siltumizolācijas, krāsas, skrūves , naglas) tirdzniecība.

Būvlietas, veikals

Baznīcas laukums 15, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
veikals, Makita remonts, Makita rezerves daļas, instrumenti, darbarīki, abrazīvie materiāli, smilšpapīrs, skrūves

Riana, SIA, Metināšanas iekārtas, Veikals

Metināšanas iekārtu veikals
Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
SIA „RIANA” piedāvā:: ✓ metināšanas iekārtas ✓ instrumentus ✓ kompresorus ✓ metināšanas aparātus ✓ abrazīvos griezējdiskus ✓ slīpdiskus Par mums:

SIA „RIANA” nodarbojas ar elektriskā loka metināšanas, gāzmetināšanas un griešanas iekārtu, gaisa plazmas griešanas, kompresoru tirdzniecību un piederumu tirdzniecību darbam ar pneimatiskajiem instrumentiem. GALA GAR, GYS, TELWIN, IDEALGAS, IMAABRAZIVI, OMG, PATON, TRAFIMET zīmolu pārstāvji, izplatītāji LATVIJĀ. Preču piegāde visā Latvijā!

Tehnikas pasaule, veikals

Brīvības 12, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Apraksts: Veikalā atradīsiet noderīgas preces mājas un piemājas saimniecībai: apkures, ventilācijas preces, santehnikas preces, ūdens apgādes automātus, elektroinstalācijas preces gaismas ķermeņus, darba instrumentus, dažādus stiprinājumus, darba apģērbus un apavus. Piedāvājam arī dažādu veidu žalūzijas – gatavas, kā arī pēc individuāliem projektiem.

Makita Tehnikas Centrs

V.Baloža 11, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Nodrošinām: MAKITA instrumentu garantijas un pēcgarantijas servisu, instrumentu un to aksesuāru piegādi visā Latvijā, pastāvīgā sortimentā veikalā Valmierā: vairāk kā 250 instrumenti un to komplekti; vairāk kā 200 instrumentu piederumi. Veikals Valmierā ar plašāko instrumentu un to piederumu klāstu Baltijā.

Rīgas skrūves, SIA

Ķeguma iela 54 – 40, Rīga, LV-1039
Informācija no uzņēmumu reģistra

SKRŪVES, Alūksnes rajona Jaunlaicenes pagasta zemnieku saimniecība

"Skrūves", Jaunlaicenes pag., Alūksnes nov., LV-4336
Informācija no uzņēmumu reģistra

1000 skrūves, veikals

Straupes 3, Rīga, LV-1073
Visu veidu skrūves , uzgriežņi, kniedes, būvstiprinājumi, savienojumi, troses., Skrūves reģipsim, skrūves , (skrūve) kokam, dībeļi, dībeļnaglas, skrūves pašgriezošās, uzgriežņi, paplāksnes

Inoxbolt, veikals

Zvaigznāja gatve 2a, Rīga LV-1082
Būvstiprinājumi, skrūves , Skrūves Purvciemā. Skrūves Pļavniekos., Purvciems, Stiprinājumi Purvciems, Paplāksnes, Uzgriežņi , Skrūves kokam, Pašgriezošās skrūves , Skrūves

Skrūves un darba instrumenti, veikals

Latgales 125, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Instrumentu un darbarīku tirdzniecība

Skrūve, veikals

Vecumnieki, Rīgas 30, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Apdares materiāli: tirdzniecība
Tādi stiprinājuma elementi kā skrūves un naglas ir nepieciešami katrā saimniecībā. Skrūves iegādājamas kopā ar piemērotiem dībeļiem, uzgriežņiem un paplākšņiem. Saimniecībā un celtniecībā noder arī dažādas metāla skavas, šķelttapas, vītņstieņi un āķi. Šie un citi stiprinājuma elementi (metīzes) iegādājami kopā ar rokas un elektriskajiem instrumentiem: skrūvjgriežiem, āmuriem, perforatoriem, skavotājiem, urbjiem.