Skrūves

Drukāt
Banner 1050x80

Nikom, SIA

Mihoelsa 47-9, 2.st., Daugavpils LV-5401
Logi, durvis, garāžu vārti, žogi, metāla durvis, iekšdurvis, PVC konstrukcijas, alumīnija konstrukcijas, konstrukcijas, apkalpošana PVC konstrukcijām, vārtu apkalpošana, visa veida vārti, rūpniecisko sekcijveida vārtu uzstādīšana, apkalpošana, rūpnieciskie ruļveida vārti, tērauda ugunsdrošās durvis, nožogojumi privātmājām, tērauda

AntWorks, SIA, metālapstrāde

Ķūļciems, "Pagrabs" , Ķūļciema pagasts, Talsu nov. LV-3283
Metālapstrāde, Metālizstrādājumi, Metināšanas pakalpojumi, Plazmas griešana, CNC, Virpošanas darbi, Frēzēšanas darbi, Skrošu strūkla, Skrotēšanas darbi, Metāla detaļu slīpēšana, Metāla izstrādājumu izvirpošana, Metāla urbšana, Metāla dārza mēbeles, Lauksaimniecības tehnikas ražošana, Arkli, Kultivatori, Ecēša, Kausi iekrāvējiem,

Kamil Pluss, SIA, Būvmateriālu-santehnikas veikals Varakļānos

Daugavpils 2, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
Metālizstrādājumi, stiprinājumi, skrūves un stiprinājumi, metāla stiprinājumi, skrūves , koka skrūves ,, skrūve, skrūves kokam, naglas, leņķi, metāla leņķi, profili, dībelis, dībeļi, reģipša dībeļi, ķīmiskie

Hydraulik Bauteile Baltic, SIA

Rūpniecības 24, Ventspils LV-3601
Apraksts:

SIA "Hydraulik Bauteile Baltic" ir Vācijas uzņēmuma "Hydraulik Bauteile GmbH" saistītais hidraulikas un pneimatikas detaļu vairumtirdzniecības uzņēmums. Papildus uzņēmuma produktu klāstam tas nodrošina arī mašīnbūvē nepieciešamās palīgkomponentes un detaļas. Uzņēmuma produkcija tiek ražota galvenokārt Vācijas tirgum un Latvijas uzņēmumiem, kas ir saistīti ar kuģu remontu, naftas produktu uzglabāšanu, mašīnbūvi. Mēs sevi raksturotu kā sistēmpiegādātājus. Tas nozīmē, ka papildus mūsu produktu klāstam  jūs varat pasūtīt dažnedažādākās palīgkomponentes un citas detaļas, kuras var tikt izmantotas mašīnbūvē. Tā, piemēram, mēs labprāt pārņemsim jūsu sīko palīgdetaļu piegādes (paplāksnes, skrūves, vadu stiprinājumi u. tml.). Mēs palīdzēsim jums samazināt piegādātāju skaitu un vienkāršot iepirkšanas procesu.

Voldemāri, SIA

Kantora 83A, Rīga LV-1002
Apraksts:

Catnic celtniecības profili Latvijā ir pieejami jau no 1998.gada, un tos izmanto būvnieki, kuri vēlas strādāt ātri un kvalitatīvi. Catnic celtniecības profiliem ir CE atbilstības deklarācija. 

Būvē labāk, izmantojot Catnic celtniecības profilus un zemapmetuma sietu – Vācijas ražotāju kvalitāte padara tos atšķirīgus no citiem analogiem!

TEDS Logi, filiāle

Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "Teds logi" - durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aroma difuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, PVC logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.

SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību. Polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS Logi, filiāle

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

Jumta segumi, žogi, SIA, interneta veikals Buvniecibaletak.lv

Ātri un kvalitatīvi! 😊 👍
Dārzciema 60b, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ Jumtu segumi ✓ Jumta piederumi ✓ Žogi ✓ Fasādes materiāli ✓ Citas būvniecības preces Pakalpojumi: ✓ Jauna būvniecība un renovācijas darbi ✓ Jaunu angāru projektēšana un būvniecība ✓ Produktu parametru pārbaudes

Voka, SIA

Celtnieku 11, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

Dibināts 1993. gadā, SIA "Voka" ir viens no vecākajiem graudu pirmapstrādes kompleksu projektēšanas un būvniecības uzņēmumiem Latvijā. Galvenais darbības virziens ir graudu pirmapstrādes kompleksu projektēšana, būvniecība un serviss. Vokas spēks ir speciālisti ar pieredzi, kas projektus spēj pielāgot Jūsu prioritātēm, izmantojot atbilstošākā ražotāja iekārtas. Ilgstošā sadarbība ar ražotājiem no visas Eiropas ļauj izvēlēties iekārtas pēc to specifiskajām īpašībām, kas apzinātas no pieredzes. Nodarbojamies arī ar jaunu un lietotu traktoru un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecību. Piedāvājam Farmtrac, JCB, Weidemann zīmola traktortehniku, Bury, Expom, Meprozet, Metaltech, Padagas, POM Augustow, Zuptor u.c. ražotāju lauksaimniecības tehniku. Uzņēmumam attīstoties, tika uzsākta visa veida metāla būvkonstrukciju ražošana – noliktavas, angāri, biroja ēkas, ražošanas ēkas, graudu pirmapstrādes ēkas. Bez būvkonstrukciju izgatavošanas Voka piedāvā arī dažādus metālapstrādes pakalpojumus.

S Panel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga, LV-1039
SIA "S Panel" piedāvājums::

• sendvičpaneļi sienām, jumtiem un saldētavām • gatavi angāru risinājumi tirdziecības, ražošanas, noliktavu, lauksaimniecības un darbnīcu telpām • sienu, jumtu un konstruktīvie profili • trapeces profili • Z, C un OMEGA tērauda profili • moduļu jumta paneļi • fasādes kasetes un paneļi • jumta segumi • PVC jumta izolācijas mebrāna • bitumena jumtu klājums • jumta noteksistēmas

MMOM, SIA - KOKA MODUĻU MĀJU ražošana, tirdzniecība, būvniecība, uzstādīšana

"Priedes" , Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov. LV-2160
Visa veida būvniecības pakalpojumi:: ✓ projekta izstrāde, ✓ arhitekta pakalpojumi, ✓ 3D modelēšana, ✓ restaurācija, ✓ pilna cikla būvniecība, ✓ pamatu izveide, ✓ apkures sistēmu izbūve, ✓ logu un durvju montāža, ✓ iekšdarbi, ✓ ārdarbi, ✓ mājokļa iekārtošana

HugeHalls, SIA

Ulbrokas 44a, Rīga, LV-1021
Apraksts:

Mūsdienīgas zāles dažādām biznesa zonām. Pilns objektu piedāvājums, aprīkojums pret visiem sniega vējiem. Esam vadošais Latvijas uzņēmums, kurš specializējas gan pvc angāru, gan skārda angāru gan arī silto noliktavu būvniecībā. Visi angāri tiek aprēķināti pēc Erocodiem. Piedāvājam pilnu ciklu - no projektēšanas, projekta saskaņošanas, ražošanas, montāžas līdz nodošanai ekspluatācijā. Visas konstrukcijas pārklātas ar karsto cinkošanu un atbilst C3 aizsardzības klasei. Mūsu produkciju ir iespēja apskatīt jebkurā reģionā visā Latvijā, ja nepieciešams ir iespēja atrādīt ikvienu produktu, topošais klients var gūt atsauksmes no pasūtītāja, lai pārliecinātos par mūsu izstrādājuma augsto kvalitāti, ir iespēja iegūt pagarināto garantiju līdz pat 10 gadiem, kuras laikā vismaz reizi gadā tiks apsekots objekts un veikti apkopes darbi (ja būs nepieciešami), kā arī, ja Klienta vainas dēļ tiks konstatēti bojājumi, jūs saņemsiet par to remonta tāmi, saskaņojot tos īsos termiņos, defekti tiks novērsti.

Metāldekors, SIA

"Stars" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
Par uzņēmumu:

Ražošanas uzņēmums SIA "Metāldekors" uzsāka savu darbību 2008. gadā. Specializējamies metāla konstrukciju (vārti, žogi, margas u.c.) un to sastāvdaļu ražošanā, kā arī metāla būvkonstrukciju ražošanā. Tiek piedāvāti arī dažādi metālapstrādes pakalpojumi. Metālizstrādājumi. Katram projektam ir individuāla pieeja. Mūsu darba vadmotīvs ir kvalitatīvs darba rezultāts un apmierināts klients. 

Montage Pro Ltd, SIA, Dažādas sarežģītības montāžas darbi

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Apraksts:

Montage PRO ltd savu darbību sāka 2011. gada sākumā. Šajā laika posmā ir realizēti vairāki simti mazu (līdz 80m2) un lielu (6040m2) projektu dažādās valstīs, sadarbība ar visiem uzņēmumiem Latvijā. Komanda montē metāla konstrukcijas, skārda un PVC sendviču paneļus, kompozīta materiālu, betona pārsegumu, sienu paneļus, termo paneļus utt. Mūsu speciālisti veic kvalitatīvus betonēšanas darbus. Dažādas sarežģītības alumīnija/tenta konstrukcijas un angāru ražošana un montāža.

N.G.S., SIA, Birojs

Rātsupītes 11, Rīga, LV-1067
Metālapstrādes uzņēmums:

Uzņēmums ar ilgstošu pozitīvu pieredzi metālapstrādes un konstrukciju ražošanā piedāvā savus pakalpojumus. Individuāla pieredze vissarežģītāko uzdevumu izpildē.

 

MVS Project, SIA

Ogresgals, Liepu 42, Ogresgala pagasts, Ogres nov., LV-5041
Apraksts: SIA "MVS Project" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar dažāda veida nožogojumu un vārtu tirdzniecību, ražošanu un uzstādīšanu. Pateicoties gadu gaitā uzkrātajai pieredzei, mēs spējam saviem klientiem piedāvāt vispiemērotāko risinājumu viņu ideju īstenošanai. Vārtu un žogu uzstādīšanu veicam visā Latvijā.

Remdek, SIA

Vītoliņi, "Industriālais parks" , Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
Ražojam: ✓ Traktoru priekšējās uzkares ✓ Metāla kāpnes ✓ Nestandarta metāla konstrukcijas ✓ Individuāli pasūtījumi  Metālapstrādes uzņēmums:

Ražojam un pārdodam traktora priekšējās uzkares MTZ 80, 82, T40, Valtra, John Deere, Massey Fergu, FENDT, Case, Claas, Deutz Fahr, New Holland u.c. Celtspēja 1200 - 2400 kg. Pieņemam individuālus pasūtījumus. Iespējama piegāde.

Ferro plus, SIA

Jaunolaine, "Mehāniskās darbnīcas" , Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Par uzņēmumu:

SIA "Ferro Plus" nodrošina pilna spektra metināšanas pakalpojumus. Varam palīdzēt sākot no idejas formulēšanas, projektēšanas, rasējumu uzlabošanas, līdz detaļu izgatavošanai. Nodrošinām augstāko kvalitāti gan individuālu pasūtījumu izgatavošanā, gan sērijveida ražošanā.

Good Steel, SIA

Atlantijas 23 k.1, Rīga, LV-1015
Apraksts:

Esam metālapstrādes un metāla izstrādājumu ražošanas uzņēmums ar 100% Latvijas kapitālu. Esam lepni apvienot pieredzi, jaunākās tehnoloģijas un augstākos kvalitātes standartus. Izgatavojam dažāda veida metāla konstrukcijas, arvien audzējot pakalpojumu klāstu. Garantējam individuālu un profesionālu pieeju Jūsu risinājuma projektam no plānošanas līdz pat uzstādīšanai, kā arī pēcapkalpošanas posmā.

RM Seda, SIA

Sporta 2g, Seda, Valmieras nov. LV-4728
Par uzņēmumu:

SIA "RM SEDA" nodarbojas ar kūdras ieguves tehnikas ražošanu un tirdzniecību, kā arī sniedz metālapstrādes pakalpojumus. Strādājam Latvijā, kā arī uz eksportu.

Tādi stiprinājuma elementi kā skrūves un naglas ir nepieciešami katrā saimniecībā. Skrūves iegādājamas kopā ar piemērotiem dībeļiem, uzgriežņiem un paplākšņiem. Saimniecībā un celtniecībā noder arī dažādas metāla skavas, šķelttapas, vītņstieņi un āķi. Šie un citi stiprinājuma elementi (metīzes) iegādājami kopā ar rokas un elektriskajiem instrumentiem: skrūvjgriežiem, āmuriem, perforatoriem, skavotājiem, urbjiem.