Skrūves

Drukāt
Banner 1050x80

Jevgeņijs Riženkovs, IDV

Sudrabu Edžus 1-32, Jelgava LV-3001
Metināšana, izbraukuma metināšana, metināšanas darbi, MIG metināšana, MAG metināšana, TIG metināšana, individuālā pasūtījuma metināšana, nerūsējošā tērauda metināšana, darbs ar autogēnu, metālgriešana ar autgēnu, mobīlā metināsana, izbraukuma metināšana, tehnikas metināšana, mobile welding.

Joss, SIA

Anniņmuižas bulvāris 86, Rīga, LV-1029
ķēde, plastikas ķēde, energoķēde, ķēde vadiem, vadi, kabeļi, lineāras pārvietojumi, vadotnes, gaitas skrūves

Jumta segumi, žogi, SIA, interneta veikals Buvniecibaletak.lv

Ātri un kvalitatīvi! 😊 👍
Dārzciema 60b, Rīga LV-1073
štaketes, štaketa, horizontālāis turētajs, polo, basic, astra, sigma, standart, emka, estetic, jumtu skrūves

Jumtu, žogu serviss, SIA

P.Stradiņa 29, Ventspils LV-3602
lūkas, jumta lūka, skārda palodzes, satekas, ārējās palodzes, logu palodzes, karnīze, karnīzes, jumtu skrūves

Jēkabpils LT, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 2b, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Būvmateriālu, (siltumizolācijas, krāsas, skrūves , naglas) tirdzniecība.

Jūrmalas nams, SIA

Jūrkalnes 7, Jūrmala, LV-2011
Būvķīmija. skrūves , naglas, dībeļi. Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi. Kāpnes. Kūdra.

K, SIA

Parka 23, Valka, Valkas nov. LV-4701
tirdzniecība Valkā, dārza tehnika, motorzāģi, pļaujmašīnas, trimmeri, motorolleri, elektroinstrumenti, skrūves

K-masti.lv, SIA

Ogre, Ogres nov. LV-5001
Karogi, karogs, karogu masti, masti, metāla konstrukciju izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, metāla masti, Stikla šķiedras karogu masti, Karoga masta montāža, Karoga masta montāža visā Latvijā, LV vimpelis poliesters, Karoga pacelšanas sistēma ar vinču, karoga pacelšanas slēdzenes, karoga mastu aksesuāru remonts, karoga mastu kopšanas

KUBUS, SIA

Kazarmu 12, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Kubli, kubli ar ārējo krāsni, stikla šķiedras kubli, Slate Grey kubls, Dark Brown kubls, Classic White kubls, kubls ar LED paneli, kubls uz piekabes, Classic kubls, Jet Black kubls, Wine Red kubls, Black & White kubls, kubls ar integrēto krāsni, Lemon Yellow kubls, Royal Purple kubls, Light Pink kubls, Classic Black kubls, Anthracite Grey kubls, Light

Kalme 4, SIA, Veikals

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
Piedāvājam:: ✓ Skrūves ✓ Stiprinājumi ✓ Instrumenti ✓ Celtniecības materiāli ✓ Būvķīmija ✓ Atbalsta riteņi ✓ Līmlentes ✓ Mēbeļu furnitūra Apraksts:

"Kalme 4" - 21 gada pieredze ātrā un individuālā klientu apkalpošanā. Sortiments - vairāk nekā 15 000 preču pozīciju. Nodrošina produktu kvalitāti un plašas iespējas pasūtījumiem. Skrūves, furnitūra, kniedes, naglas, eņģes, celtniecības stiprinājumi, jumtu segumi, bīdāmās sistēmas, troses, virves, siltumizolācijas materiāli Liepājā. Būvmateriāli, būvniecības materiāli Liepāja. Preču piegādes veicam uz jebkuru adresi visā Latvijas teritorijā.

Kamil Pluss, SIA, Būvmateriālu-santehnikas veikals Varakļānos

Daugavpils 2, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
Apraksts: Viss nepieciešamais mājai, dārzam un būvniecībai ir mūsu veikalā ! Laipni lūdzam !

Karcher Technology Latvia, SIA

Raubēni, Langervaldes 5, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3002
Metālapstrāde, projektēšana, loksnes CNC lāzergriešana/izciršana, (laser/punch) caurules CNC lāzergriešana, loksnes/ stieples/ caurules CNC locīšana, MIG/MAG/TIG/ kontakta metināšana, pulverkrāsošana. Metālizstrādājumi, metālizstrādājumu ražošana, izstrādājumi no tērauda/ nerūsējošā tērauda, izstrādājumi no loksnes, caurules,

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3a, Rīga LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.

Koka elementi, SIA, Gateris

Koka celtniecības materiāli💯kvalitāte
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Produkti: ✓ Apdares dēļi ✓ Vagondēļi ✓ Spundētie dēļi ✓ Iekšējās un āŗējās apdares dēļi ✓ Blockhouse dēļi Zāģētava:

Zāģētava " Koka Elementi" iepērk zāģbaļķus un apaļkokus. Piedāvā Zāģēšanas, ēvelēšanas un impregnēšanas pakalpojumus.

Kompānija Avotiņi, SIA, Bāze, celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Daugavpilī

Rūpniecības 1, Daugavpils LV-5404
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Jelgavā

Brankas, "Dumbrāji" , Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3043
būvmateriāli, celtniecības materiāli, celtniecības pakalpojumi, apdares materiāli, būvķīmija, antiseptiķi, skrūves , un stiprinājumi, ģipškartona konstrukciju skrūves , ģipškartona skrūves , dībeļnaglas, dībeļi, naglas

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Liepājā

Ziemupes 34, Liepāja LV-3405
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība.Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde.Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība.Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Vadošais būvmateriālu ražotājs: „Kompānija Avotiņi” kļuvusi par vairāku Baltijas valstu un pasaulē vadošo BŪVMATERIĀLU ražotāju oficiālo dīleri. Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Kosters, SIA

Turpinām strādāt klātienē, attālināta konsultācija
Brīvības gatve 441a, Rīga LV-1024
Lai padarītu klientu iepirkšanos vienkāršāku un ērtāku, piedāvājam izmantot interneta veikalu koveikals.lv - izdariet pasūtījumu, izvēlieties vēlamo apmaksas un piegādes veidu un saņemiet savu jauno pirkumu maksimāli ātri. Piedāvajam preces saņemt birojā, piegādāt uz Jūsu vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no piegādes punktiem. Norēķināties varēsiet pēc izvēles - pie mums birojā skaidrā naudā vai ar bankas karti, vai arī internetbankā.
Tādi stiprinājuma elementi kā skrūves un naglas ir nepieciešami katrā saimniecībā. Skrūves iegādājamas kopā ar piemērotiem dībeļiem, uzgriežņiem un paplākšņiem. Saimniecībā un celtniecībā noder arī dažādas metāla skavas, šķelttapas, vītņstieņi un āķi. Šie un citi stiprinājuma elementi (metīzes) iegādājami kopā ar rokas un elektriskajiem instrumentiem: skrūvjgriežiem, āmuriem, perforatoriem, skavotājiem, urbjiem.