Skrūves

Drukāt
Banner 1050x80

Everest Auto, SIA

Kalna 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
motorus, apsildes ventilatora motorus, caurules, šļūtenes, gaisa kondicionēšanas caurules, savirzes skrūves

Evidence Network, SIA, Drošības un ugunsdrošības sistēmu tirdzniecība

Latgales 227, Rīga LV-1019
kabeļi, datoru kabeļi, tīkla kabeļi, montāžas caurules, penāļi, ugunsdrošie stiprinājumi EN54, skavas, skrūves

Fenikss-Ko, SIA, Metāla kalšana

Ulbroka, Acones 16, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Metālizstrādājumi, Kalti metāla žogi, Kalumi, Kalta metāla margas, nojumes, Metāla kalumi, Dekoratīvie kalumi, Metālkalumi, Krāsaino metālu lējumi, Metāla lējumi, Metāla restaurācija, Metāla trepes, Metāla kāpnes, Metāla margas, Metāla žogi, žogs, Metāla vārti, Metāla lustru izgatavošana, Gaismas ķermeņu izgatavošana, Gaismas ķermeņu

Ferro plus, SIA

Jaunolaine, "Mehāniskās darbnīcas" , Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Metināšana, Metināšanas darbi, Alumīnija metināšana, Nerūsējoša tērauda metināšana, TIG metināšana, Lāzer metināšana, MIG metināšana, MAG metināšana, Prototipēšana, Metālu konstrukciju izgatavošana, Metālaizstrādājumi.

Firma-Ferro, SIA

Celtnieku 3, Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
celtniecības, apdares materiāli, būvmateriālu veikals Ķekavā, apdares materiālu, siltumizolācijas materiāli, skrūves

Flama, SIA

Zasas 7, Rīga, LV-1057
Virpošana, frēzēšana, metināšana. Metālapstrāde pēc individuālā pasūtījuma. Atslēdznieku pakalpojumi. Dažādu sagatavju griešana ar lentzāģiem. Vertikālie urbšanas darbi. Visu veidu metināšanas darbi. Detaļas no alumīnija. Galdi un konstrukcijas no nerūsējoša tērauda. Detaļas no kaprolona. Korpusa detaļas. Detaļas no misiņa. Sīkas

Force Fix, SIA

Dzidriņas, "Vilciņi" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Piedāvājumā:: ✓ Skrūves, uzgriežņi un plātnes ✓ Auto mazgāšana un tīrīšana ✓ Kniedes, kniežu pistoles ✓ Ķēdes un troses ✓ Dībeļi ✓ Hermētiķi ✓ Naglas Piegāde:: Piedāvātās preces iespējams apskatīt interneta katalogā. Pasūtījumu var saņemt 24 stundu laikā, jo sūtījumi tiek līdz klientam nogādāti ar kurjerpastu.

GF Powdercoating, LSEZ SIA

Brīvības 98, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Metālapstrāde ✓ Virsmu apstrāde ✓ Pulverkrāsošana ✓ Projektēšana Par uzņēmumu: GF Powdercoating, jauns un strauji augošs uzņēmums, nodarbojas ar dažādu metāla virsmu apstrādi un krāsošanu. Piedāvājam smilšu strūklas pirmapstrādi, kā arī metāla virsmu pārklāšanu ar pulverkrāsu. Smilšu strūklas apstrāde paredzēta metāla un koka izstrādājumiem, attīrot virsmas no korozijas, vecās krāsas, dažādiem organiskiem un neorganiskiem piesārņojumiem. Pateicoties plašai krāsu gammai un noturībai, pulvera pārklājums ir vislabākā izvēle. Spējam nodrošināt dažāda apjoma pasūtījumus, gan individuālos, gan industriālos darbus.

GLASMET, SIA

Katlakalna 9, Rīga LV-1073
Stikla izstrādājumu un metālkonstrukciju ražošana, izgatavošana, montāža, metāla trepes, kāpnes, rūdītais stikls, stikla konstrukcijas, stikla durvis mājai, iekštelpām, duškabīnes stikla durvis, stikla dušas durvis, stikla durvis skapim, stikla ieejas durvis, bezrāmja stikla durvis, stikla durvis vannai, bīdāmās stikla durvis terasei,

GLT, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Lauktehnikas 3a, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Metālizstrādājumi: ✓ Metāla caurules, metāla profili ✓ Metāla armatūra ✓ Alumīnijs, skārds, nerūsējošais tērauds ✓ Metāla stieples Metāla tirdzniecība: ✓ Metāla tirdzniecība – melnie un krāsainie metāli ✓ Skrūves, uzgriežņi ✓ Sieti, elektrodi

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metāla konstrukciju, mēbeļu un elementu izgatavošana pēc pasūtījuma:

Mēbeles un konstrukcijas biznesam - noliktavām, veikaliem, saloniem, frizētavām, trenažieru zālēm, autoservisiem, birojiem un lauksaimniecībai un citiem. Mēbeles un konstrukcijas mājai - interjeram, virtuves iekārtām, atdalošas starpsienas, veramas un bīdāmas, stiklotas sienas, durvis, žogi, vārti, sētas, bīdāmi un verami vārti, auto nojumes, nojumes, margas, terašu konstrukcījas un pamatnes. dārza mēbeles, šupoles, taciņu atdalošas metāla malas, dārza laistīšanas statīvi, personalizēti grilli, dizaina uzgunskura vieta.

GUMI, SIA

Tīraines 9a, Rīga LV-1058
Mūsu specializācija:

Neatkarīgi no tā vai Tev nepieciešams aprīkot noliktavu, biroju, angāru, loģistikas centru, garāžu, darbnīcu, ražošanas telpas, laboratoriju vai mācību iestāžu telpas, mēs to izdarīsim! Droša un ergonomiska darba vide ir viens no galvenajiem ražīga darba pamatnoteikumiem, lai Jūsu darbinieki un sadarbības partneri pie Jums jūtas ērti un komfortabli. Strādājot gan ar lieliem vairumtirgotājiem, loģistikas nozares pārstāvjiem, maziem uzņēmumiem, valsts un pašvaldību iestādēm, esam spējuši atrast īpašu pieeju katram no tiem. Īpaši mūs aizrauj jauni izaicinājumi un nestandarta projekti. Sadarbojamies ar vadošajiem noliktavu aprīkojuma un metāla mēbeļu ražotājiem Eiropā. Mūsu piedāvājumā plašā klāstā ir vairāku veidu metāla plaukti, metāla mēbeles, skapji, darba galdi, seifi, krēsli un soli. GUMI sortimentā pieejamā produkcija ir augstas kvalitātes un ar lielu kalpošanas laiku. Saviem klientiem piedāvājam iegādāto preču piegādi un uzstādīšanu objektā visā Latvijas teritorijā, ievērojamas atlaides pastāvīgajiem pircējiem, profesionālas konsultācijas, laipnu un ātru apkalpošanu.

Gamma Fittings, SIA, mēbeļu furnitūra

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preces:: ✓ Plauktu stiprinājumi/ turētāji ✓ Skrūves un savilcēji ✓ Virtuves furnitūra ✓ Vadotnes ✓ Viras ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ Rokturi ✓ Galda piederumu ieliktņi ✓ Uzkares sistēmas ✓ Skapjiem un garderobēm ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Birojam ✓ Kājas un riteņi ✓ LED apgaismojums
ZL.LV iesaka

Gamma-Serviss, SIA, metāla pulverkrāsošana, smilšu strūklas apstrāde

Pulverkrāsošana, Smilšu strūklas apstrāde.
Čiekurkalna 5.šķērslīnija 3, Rīga LV-1026
PULVERA PĀRKLĀJUMS: ✓ Tas ir mūsdienu tehnoloģijas no metāla izstrādājuma, ņemot vērā ķīmijas un fizikas atklājumus. Tas ir augstas kvalitātes paraugs. ✓ Pulverkrāsošana ļauj ne tikai nokrāsot dažādas krāsas, bet arī palielina metāla izturību pret ārējiem faktoriem. ✓ Pulvera pārklājums ļauj taisīt dažas krāsas, ko nevar iegūt ar citādām krāsām (šķidrām krāsām). ✓ Tas ievērojami bagātina krāsu paleti un toņus. ✓ Pulvera pārklājums lieliski pasargā izstrādājumus no vides, pateicoties tā izcilajām īpašībām, ir augstas kvalitātes un aizstās tradicionālo pārklājumu.

Good Steel, SIA

Atlantijas 23 k.1, Rīga, LV-1015
Apraksts:

Esam metālapstrādes un metāla izstrādājumu ražošanas uzņēmums ar 100% Latvijas kapitālu. Esam lepni apvienot pieredzi, jaunākās tehnoloģijas un augstākos kvalitātes standartus. Izgatavojam dažāda veida metāla konstrukcijas, arvien audzējot pakalpojumu klāstu. Garantējam individuālu un profesionālu pieeju Jūsu risinājuma projektam no plānošanas līdz pat uzstādīšanai, kā arī pēcapkalpošanas posmā.

Goodwin, SIA, Alumīnija bīdāmās konstrukcijas

Alejas 99, Daugavpils LV-5401
Vasaras nojumes, vasaras nojumes, lodžijas iestiklošana, āra nojumes. Lodžiju iestiklošana, bīdāmas alumīnija lodžijas, iestiklot lodžiju, bīdāmās alumīnija konstrukcijas.

Grasis, SIA

"Kuldīgas šoseja 99d" , Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
, metālam) krāsu šķaidītāji, spaiņi, instrumenti, celtniecības, būvniecības, auto instrumenti, koka skrūves

Gultņi..., veikals

Latgales 450N, Rīga LV-1063
o-ringi, o-gredzeni, putekļu sargi, manžetes, skriemeļi, saļņiki, bukse, hermētiķi, bukses, savilcēji, skrūves

Gultņi..., veikals

Brīvības bulvāris 1, Jelgava, LV-3002
Gultnis – industriālie, lineārie, atbalsta, radiālie, adatu, korpusa, lodveida, slīdgultņi, stupicas, iekārtām, vieglajām, smagajām, kravas automašīnām, automašīnu, traktoriem, traktoru. Lauksaimniecības un meža tehnikai, tehnikas, kombainiem, kombainu, piekabēm, piekabju, ātrumkārbas, ātrumkārbu, transmisijas, reduktoru,

Gultņi..., veikals

Zemnieku 60, Liepāja, LV-3401
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas rezerves daļas
Tādi stiprinājuma elementi kā skrūves un naglas ir nepieciešami katrā saimniecībā. Skrūves iegādājamas kopā ar piemērotiem dībeļiem, uzgriežņiem un paplākšņiem. Saimniecībā un celtniecībā noder arī dažādas metāla skavas, šķelttapas, vītņstieņi un āķi. Šie un citi stiprinājuma elementi (metīzes) iegādājami kopā ar rokas un elektriskajiem instrumentiem: skrūvjgriežiem, āmuriem, perforatoriem, skavotājiem, urbjiem.